یکی از تفاوت‌های ویندوز ۱۱ با نسخه‌‌های قبلی، نمایش ندادن پیام تأیید حذف فایل و فولدر است. به عبارت دیگر زمانی دکمه‌ی Del کیبورد را فشار می‌دهید یا روی آیکون دیلیت کلیک می‌کنید، ویندوز سریعاً موارد انتخاب شده را به Recycle Bin می‌فرستد. می‌توانید فایل‌هایی که اشتباهاً حذف کرده‌اید را از طریق سطل زباله بازیابی کنید اما برخی از کاربران ترجیح می‌دهند که Windows 11 مثل نسخه‌های قبلی، پیام تأیید حذف را نمایش دهد.

برای بازگردانی پیام تأیید حذف می‌توانید از طریق تنظیمات سطل زباله، تغییر رجیستری ویندوز به کمک Registry Editor و همین‌طور Group Policy Editor اقدام کنید. مراحل کار را در ادامه‌ی مطلب توضیح می‌دهیم.