آمارها نشان می‌دهند بیش از دوسوم از سرورهایی که سالانه در جهان به‌فروش می‌رسد، متعلق به شرکت HP هستند. چه چیزی سرورهای این شرکت را برای کسب‌وکارها تا این اندازه محبوب کرده‌است؟ اصلا سرورهای HP برای چه مشاغلی مناسب هستند؟ اگر شما هم این سرورها را برای کسب‌وکارتان انتخاب کرده‌اید، اما مطمئن نیستید که انتخاب مناسبی برایتان هستند یا خیر، باید این مطلب را تا انتها دنبال کنید. در ادامه، می‌خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم که سرورهای HP چطور نیازهای کسب‌وکارهای مختلف را برآورده می‌کنند. در نهایت نیز به شما خواهیم که برای خرید بهترین سرور سازمانی، چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهید. پس، با ما همراه باشید.

سرورهای HP برای کسب‌وکارهای کوچک

شاید در وهله اول فکر کنید که کسب‌وکارهای کوچک به سرور نیازی ندارند، اما این تصور کاملا غلط است. اگر مدیر یک شرکت کوچک هستید، برای مدیریت داده‌ها، بهبود عملکرد شبکه و اجرای روان انواع نرم‌‌افزارهای اداری، باید از یک سرور پایدار و قابل اطمینان مثل سرورهای سری ML یا میکروسرورها استفاده کنید. مزیت استفاده از سرورهای فیزیکی شرکت اچ‌پی این است که در صورت نیاز می‌توانید فضای ذخیره‌سازی دستگاه را گسترش دهید و از بازدهی سرمایه‌گذاری اولیه‌تان در خریدن آن‌ها بهره‌مند شوید.

هر چند که این دسته از سرورهای HP، عموما قیمت پایینی دارند و به‌طور کلی مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند. اگر نمی‌دانید کدام‌یک از محصولات این شرکت می‌توانند برای شما مناسب باشند، جدول زیر را ببینید. در ادامه، ۳ تا از بهترین سرورهای شرکت HP برای کسب‌وکارهای کوچک و استارتاپی را معرفی کرده‌ایم. این دستگاه‌ها برای شعب بانک‌ها یا دفاتر سازمان‌های بزرگ نیز کاربرد دارند:

مدل

مشخصات

کاربرد

HP ProLiant MicroServer Gen10 Plus

پردازنده Intel Xeon E-2224

رم حداکثر ۳۲ گیگابایت

فضای ذخیره‌سازی حداکثر ۱۶ ترابایت

کسب‌وکارهای کوچک

یا شعب سازمان‌های بزرگ

HP ProLiant DL20 Gen9 Server

پردازنده‌های سری E5، حداکثر ۶۴ گیگابایت رم

فضای ذخیره‌سازی حداکثر ۲۰ ترابایت

کسب‌وکارهای کوچک

یا شعب سازمان‌های بزرگ

HP ProLiant ML110 Gen10

پردازنده‌های Intel Xeon Scalable

رم حداکثر ۱۹۲ گیگابایت

فضای ذخیره‌سازی حداکثر ۲۴۵ ترابایت

کسب‌وکارهای در حال رشد

اگر می‌خواهید اطلاعات دقیق‌تری درباره مدل‌های مختلف سرورهای HP و قیمت‌های آن‌ها کسب کنید، به آدرس https://falnic.com/shop/servers/hp سر بزنید.

سرورهای HP برای کسب‌وکارهای متوسط

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های سرورهای HP این است که برای هر کسب‌وکاری با هر مقیاس و اولویت‌هایی، محصولی مناسب طراحی و تولید کرده‌است. به‌علاوه، سرورهای این شرکت مقیاس‌پذیری بسیار بالایی دارند؛ در نتیجه، به‌مرور که کسب‌وکارتان گسترش پیدا کرد، می‌توانید آن‌ها را ارتقا دهید و تا سال‌ها از صرف هزینه برای خرید سرور جدید، بی‌نیاز شوید. سرورهایی که شرکت HP برای این دسته از کسب‌وکارها معرفی کرده‌است، قدرت پردازشی بالا، ظرفیت ذخیره‌سازی بیشتر و قابلیت‌های امنیتی پیشرفته‌تری دارند و با صرف هزینه معقولی، سروری را به زیرساخت‌های شرکتتان اضافه خواهید کرد که توانایی بسیار بالایی در انجام پردازش‌های سنگین دارد. در زیر، ۳ تا از بهترین سرورهای HP برای کسب‌وکارهای متوسط را به شما معرفی کرده‌ایم:

سرور HP ProLiant ML350 Gen10

سرور ML350 Gen10، در دسته سرورهای تاور (ایستاده) شرکت HP قرار دارد و با ویژگی‌های سخت‌افزاری عالی و قدرت پردازشی بالا،‌ برای کسب‌وکارهای متوسط گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود. مادربرد این سرور دارای دو سوکت پردازنده است که داخل آن‌ها نسل اول و دوم پردازنده‌های سری گلد، سیلور و برنز Intel Xeon Scalable قرار می‌گیرد. این پردازنده‌ها بسته به مدل انتخابی شما، ۲۸-۴ هسته را در اختیار شما قرار می‌دهند و هر پردازنده نیز ۱۲ اسلات رم دارد. حداکثر ظرفیت رم قابل پشتیبانی توسط سرور ۳ ترابایت است و دستگاه ظرفیت ذخیر‌ه‌سازی ۳۶۸ ترابایت را به شما ارائه می‌کند.

سرور HP ProLiant ML350 Gen10

سرور HP ProLiant DL360 G10

این دستگاه، یکی از بهترین سرورهای رکمونت HP است و به‌‌خاطر طراحی جمع‌وجور و مشخصات سخت‌افزاری بالای خود، مورد توجه سازمان‌ها قرار دارد. این دستگاه‌‌ها از نسل اول و دوم پردازنده‌های سری پلاتینیوم، گلد، سیلور و برنز Intel Xeon Scalable پشتیبانی می‌کنند و با ظرفیت رم حداکثر ۳ ترابایت، عملکرد خارق‌العاده‌ای را در پردازش داده‌های سنگین به شما ارائه می‌کند. ظرفیت ذخیره‌سازی دستگاه نیز در صورت استفاده از هاردهای SFF SAS ، ۱۶۸.۳ ترابایت است.

سرور HP ProLiant DL380 Gen10

از دیگر سرورهای رکمونت HP که به‌خاطر قابلیت‌های بالایش همواره مورد توجه مدیران شرکت‌های متوسط قرار دارد، باید به سرور HP ProLiant DL380 Gen10 اشاره کنیم. این سرور دو پردازنده‌ای، به نسل اول و دوم CPU های سری پلاتینیوم، گلد، سلیور و برنز Intel Xeon Scalable مجهز هستند و از حداکثر ۶ ترابایت رم پشتیبانی می‌کنند. پشتیبانی از حداکثر ۴۵۹ ترابایت ظرفیت ذخیره‌سازی نقطه قوت دیگر این سرور است که آن را برای شرکت‌های متوسط و حتی بعضی سازمان‌های بزرگ،‌ به گزینه ایده‌آلی تبدیل کرده‌است.

سرورهای HP برای سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ

همان‌طور که گفتیم، در سبد محصولات شرکت HP برای همه کسب‌وکارها گزینه مناسبی یافت می‌شود. بنابراین، اگر در یک سازمان بزرگ کار می‌کنید و برای کاربری‌هایی مثل مجازی‌سازی، محاسبات ابری و پایگاه‌های داده و محاسبات گرافیکی سنگین دنبال سرور مناسب می‌گردید، باید سراغ سرورهای این شرکت بروید. اغلب این دستگاه‌ها، دارای ۴ سوکت پردازنده هستند تا پردازش‌های سنگین با سرعت بسیار بالایی انجام شوند و نرم‌افزارهای مورد نیاز، با کارایی و سرعت بالایی اجرا شوند. در جدول زیر،‌ ۲ تا از بهترین محصولات شرکت HP برای کسب‌وکارهای بزرگ را به شما معرفی کرده‌ایم:

مدل سرور

مشخصات کلیدی

کاربردها

HP ProLiant DL580 Gen10

۴ سوکت پردازنده Intel Xeon Scalable

پشتیبانی از ۶ ترابایت رم

پشتیبانی از ۱۶ اسلات PCIe 3.0

ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۳۴ ترابایت

پردازش‌های سنگین، هوش مصنوعی

یادگیری ماشین، مجازی‌سازی پیشرفته

HP ProLiant DL560 Gen10

۲ یا ۴ سوکت پردازنده Intel Xeon Scalable

پشتیبانی از ۶ ترابایت رم

پشتیبانی از ۸ اسلات PCIe 3.0

ظرفیت ذخیره‌سازی ۳۶۷ ترابایت

تحلیل کلان‌داده‌ها

سرورهای پایگاه داده

اپلیکیشن‌های سازمانی

برای خرید بهترین سرور اچ‌پی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

در اولین گام از انتخاب سرور HP، ابتدا باید تعیین کنید که سازمان شما چه میزان بودجه‌ای را می‌خواهد برای خریدن سرور هزینه کند. این کار به شما کمک می‌کند که از بین مدل‌های مختلف،‌ بهترین گزینه را برای کسب‌وکارتان خریداری کنید. سپس، باید بررسی کنید و ببینید تعداد کاربرانی که هم‌زمان قرار است به سرور متصل شوند، چند نفر است. هر چقدر تعداد کاربران بیشتر باشد، سرور انتخابی شما باید پردازنده قوی‌تر، حافظه رم بیشتر و فضای ذخیره‌سازی بالایی را داشته‌باشد.

انتخاب سرور HP

فضایی که یک سرور در رک یا دیتاسنتر اشغال می‌کند نیز بسیار مهم است. اگر محدودیت فضا دارید، سرورهای رکمونت DL گزینه مناسب‌تری برایتان هستند؛ سرورهای تاور (سری ML) فضای بیشتری می‌گیرند. سپس، باید تعیین کنید که هدف شما از خرید سرور چیست؟ آیا قرار است از آن برای پردازش‌های سنگین و مجازی‌سازی استفاده کنید یا صرفا برای یک شعبه کوچک از دفترتان قرار است سرور بخرید؟ هدف نهایی از استفاده از سرور، تاثیر چشمگیری بر پیکربندی نهایی و سخت‌افزارهای آن دارد.

به‌علاوه، باید به آینده کسب‌وکارتان نیز توجه کنید. اگر قرار است در آینده رشد کنید، باید سروری را انتخاب کنید که مقیاس‌پذیری بالایی داشته‌باشد. در غیر این صورت، ممکن است در آینده مجبور به خرید سرور جدید شوید که این مسئله زمان‌بر و پرهزینه خواهد بود. خدمات پشتیبانی و گارانتی نیز از دیگر موارد مهمی هستند که پیش از نهایی‌کردن خرید، باید به آن توجه کنید.

افزایش بهره‌وری کسب‌وکار با انتخاب سرورهای HP!

همان‌طور که مشاهده کردید، سرورهای HP برای هر کسب‌وکاری با هر مقیاسی، گزینه مناسبی محسوب می‌شود. در این مطلب، سعی کردیم به سوال سرورهای اچ پی برای چه مشاغلی مناسب هستند؟ پاسخ جامعی ارائه کرده و شما را با بهترین مدل‌ها برای کسب‌وکارهای کوچک،‌ متوسط و بزرگ آشنا کردیم. در نهایت هم به شما گفتیم که برای انتخاب یک سرور خوب، چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهید. درصورتی‌که قبلا از سرورهای اچ‌پی استفاده کرده‌اید، نظرات و تجربیات خود را با ما نیز به‌اشتراک بگذارید.