یکی از قابلیت‌های مفید آیفون و آیپد، استفاده‌ی مشترک از سرویس‌هایی است که نیاز به ثبت نام و تهیه کردن اشتراک دارند. به این قابلیت Family Sharing گفته می‌شود و می‌توانید با اضافه کردن حداکثر ۵ نفر، از یک سرویس به صورت مشترک استفاده کنید. بدیهی است که می‌توانید علاوه بر اعضای خانواده، دوستان و همکاران نزدیک خودتان را هم اضافه کنید. در صورت نیاز می‌توانید افراد را از این لیست حذف کنید تا دسترسی ایشان به سرویس آنلاین قطع شود.

در ادامه نحوه‌ی حذف کردن افراد از لیست اشتراکی خانواده در آیفون و آیپد می‌پردازیم.

اپل در آیفون و آیپد قابلیت Family Sharing را در نظر گرفته تا افرادی که در یک سرویس آنلاین اکانت ساخته‌اند و حساب پولی تهیه کرده‌اند یا مواردی نظیر فیلم و موسیقی خریداری کرده‌اند، آن را به راحتی با افراد خانواده و همین‌طور دوستان نزدیک و همکاران اشتراک‌گذاری کنند. البته دقت کنید که می‌توانید سرویس و محتوای خریداری شده را حداکثر با ۵ نفر اشتراک‌گذاری کنید. به جز سرویس‌های آنلاین اپل نظیر Apple Music و Apple TV+ و Apple Arcade و غیره، سرویس‌های آنلاین دیگری نیز پشتیبانی می‌شود.

اما سوال و موضوع این مقاله این است که چطور باید فردی را از لیست ۵ نفره حذف کنیم و یک جای خالی برای افزودن شخصی دیگر ایجاد کنیم؟ در ادامه به پاسخ این سوال می‌پردازیم.

نحوه حذف کردن افراد از لیست Family Sharing در آیفون و آیپد

مدیریت کردن افراد خانواده و دوستانی که در لیست Family Sharing ثبت کرده‌اید بسیار ساده و روش کار در iPadOS و iOS مشابه است. برای شروع کار اپ تنظیمات یا Settings را اجرا کنید.

در صفحه‌ی اصلی تنظیمات روی Apple ID خودتان که در ابتدای صفحه قرار گرفته تپ کنید. در ادامه روی گزینه‌ی Family Sharing تپ کنید که بالای لیست دیوایس‌های متصل به اپل آی‌دی فعلی قرار دارد.

نحوه حذف افراد از لیست اشتراک‌گذاری خانوادگی یا Family Sharing در آیفون و آیپد

نحوه حذف افراد از لیست اشتراک‌گذاری خانوادگی یا Family Sharing در آیفون و آیپد

به این ترتیب لیست اشتراک‌گذاری خانوادگی ظاهر می‌شود. فردی که می‌خواهید از لیست حذف کنید را انتخاب کنید. در صفحه‌ی بعدی روی گزینه‌ی Remove from Family در پایین صفحه تپ کنید.

نحوه حذف افراد از لیست اشتراک‌گذاری خانوادگی یا Family Sharing در آیفون و آیپد

نحوه حذف افراد از لیست اشتراک‌گذاری خانوادگی یا Family Sharing در آیفون و آیپد

در ادامه سوالی برای تأیید حذف کردن شخص از لیست اشتراک‌گذاری خانواده پرسیده می‌شود. اگر اشتباهی رخ نداده، روی Remove تپ کنید. به این ترتیب شخص موردنظر حذف می‌شود و یک جای خالی برای افزودن نفر جدید اضافه می‌شود.

توجه کنید که در آیپدها هم روال کار کاملاً مشابه است. به علاوه می‌توانید لیست اشتراک‌گذاری خانوادگی را از طریق مک‌های اپل نیز ویرایش کنید.