یکی از قابلیت‌های اینستاگرام این است که می‌توانید برای حفظ حریم خصوصی، لیستی از دوستان نزدیک بسازید و موارد خاص را تنها با افراد این لیست به اشتراک بگذارید. دقت کنید که گزینه‌ی Close Friends یا لیست دوستان نزدیک، در نسخه‌های قدیمی اپلیکیشن Instagram موجود نیست و ابتدا باید این اپ را آپدیت کنید.

در ادامه به روش ایجاد لیست دوستان نزدیک و به اشتراک گذاشتن استوری‌ها با افراد این لیست آشنا می‌شویم.

نحوه ایجاد لیست دوستان نزدیک در اینستاگرام

قبل از هر چیز می‌بایست لیستی از دوستان نزدیک و مورداعتماد ایجاد کنید تا استوری‌هایی که نمی‌خواهید همه‌ی کاربران مشاهده کنند را صرفاً با این افراد به اشتراک بگذارید.

برای شروع کار در صفحه‌ی پروفایل خویش روی آیکون منو در گوشه‌ی راست و بالای صفحه تپ کنید.

گزینه‌ی Close Friends در نسخه‌ی فعلی اپلیکیشن اینستاگرام، سومین مورد است. روی آن تپ کنید و سپس افرادی که موردنظرتان است را با استفاده از روش جستجو پیدا کنید. البته می‌توانید از بخش پیشنهادات خودکار Instagram نیز برای اضافه کردن افراد نزدیک استفاده کنید.

برای ویرایش کردن لیست افراد نزدیک و به عنوان مثال حذف یا اضافه کردن موارد جدید، می‌توانید روی آیکون سبزرنگ مربوط به لیست Close Friends که در کنار استوری شما نمایش داده می‌شود نیز تپ کنید. گام بعدی تپ روی گزینه‌ی Edit Your Close Friends List است که حالت ویرایش لیست را فعال می‌کند.

چگونه استوری‌های اینستاگرام را فقط با افراد لیست دوستان نزدیک یا Close Friends به اشتراک بگذاریم؟

برای افزودن مخاطبین روی دکمه‌ی Add تپ کنید و برای حذف کردن شخص از لیست روی Remove در بخش Your List تپ کنید.

چگونه استوری‌های اینستاگرام را فقط با افراد لیست دوستان نزدیک یا Close Friends به اشتراک بگذاریم؟

زمانی که فردی را به لیست دوستان نزدیک اضافه می‌کنید، شخص موردنظر نوتیفیکیشن یا پیامی دریافت نمی‌کند اما زمانی که استوری خاصی را به صورت محدود به اشتراک می‌گذارید، شخص موردنظر با توجه به حلقه‌ی سبزرنگی دور این نوع مطالب متوجه می‌شود که در لیست دوستان نزدیک شما قرار گرفته است.

چگونه استوری‌های اینستاگرام را تنها با دوستان نزدیک به اشتراک بگذاریم؟

برای این کار طبق روال همیشگی یک Story جدید بسازید و زمانی که انتخاب عکس و ویدیوها تکمیل شد و نوبت به مرحله‌ی Share کردن آن رسید، دو روش برای استفاده از لیست دوستان نزدیک وجود دارد: روش ساده این است که روی دایره‌ی سبز‌رنگ Close Friends در پایین صفحه تپ کنید.

چگونه استوری‌های اینستاگرام را فقط با افراد لیست دوستان نزدیک یا Close Friends به اشتراک بگذاریم؟

و روش طولانی‌تر این است که روی دکمه‌ی Send to تپ کنید و سپس در صفحه‌ی Share روی گزینه‌ی Close Friends که درست زیر گزینه‌ی Your Story موجود است، تپ کنید.

چگونه استوری‌های اینستاگرام را فقط با افراد لیست دوستان نزدیک یا Close Friends به اشتراک بگذاریم؟

توجه کنید که اگر گزینه‌ی Close Friends در صفحه‌ی Share موجود نیست، احتمالاً اپلیکیشن Instagram را به آخرین نسخه‌ی آن بروزرسانی نکرده‌اید. اگر آپدیت خودکار اپ‌ها را در اندروید یا iOS‌ فعال نکرده‌اید، اپلیکیشن Google Play یا App Store‌ اپل را اجرا کنید و اینستاگرام را بروزرسانی کرده و از نو تلاش کنید.

در پایان به روش‌های دیگری که برای حفظ حریم خصوصی در اینستاگرام پیش‌بینی شده توجه فرمایید: