پروفایل کاربری در Instagram می‌تواند Public یا Private باشد. به بیان دیگر می‌توان حساب کاربری با حالت نمایش عمومی را به خصوصی تبدیل کرد تا همه نتوانند پست‌ها و عکس‌ها را مشاهده کنند. بنابراین کسانی که به دلایل مختلف می‌خواهند حریم شخصی خود را بهتر حفظ کنند، می‌توانند پروفایل خصوصی اینستاگرام را انتخاب کنند.

در ادامه به روش تبدیل کردن پروفایل عمومی به خصوصی در اینستاگرام می‌پردازیم. با سیاره‌ی آی‌تی همراه شوید.

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که کاربری اصلی آن، به اشتراک‌گذاری عکس و ویدیو است. در اینستاگرام می‌توان عکس‌ها را به صورت عمومی در معرض دید همگان قرار داد که شاید حالت مطلوبی برای همه‌ی کاربران نباشد. اما حالت دومی هم وجود دارد: پروفایل Private یا خصوصی که در این حالت تنها کسانی که جزو دنبال‌کنندگان یا Followerها هستند، می‌توانند تصاویر شما را مشاهده کنند.

توجه داشته باشید که حساب کاربری اینستاگرام به صورت پیش‌فرض عمومی است و برای خصوصی کردن آن باید پس از ایجاد حساب، تنظیمات را تغییر داد.

قبل از بررسی روش تبدیل حساب عمومی به خصوصی، به این نکته توجه کنید که اغلب کاربران به جای استفاده کردن از نام و نام خانوادگی واقعی و حتی توضیحاتی واقعی در پروفایل کاربری خویش، از نام مستعار و اطلاعات ناقص و حتی غیرواقعی استفاده می‌کنند. اگر به حفظ حریم خصوصی خویش علاقه‌مند هستید، بهتر است از نام مستعار به جای نام واقعی استفاده کنید و اطلاعات زیادی در مورد شخصیت واقعی خود در اینستاگرام و همین‌طور سایر شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذارید. 

روش تبدیل پروفایل عمومی به پروفایل خصوصی در اینستاگرام

توجه کنید که مراحل تبدیل پروفایل عمومی به خصوصی یا بالعکس، از طریق اپلیکیشن اینستاگرام برای اندروید و iOS صورت می‌گیرد و نه از طریق یک مرورگر دستاپی و کامپیوتر. مراحل زیر را دنبال کنید:

اپلیکیشن اینستاگرام را اجرا کنید.

با تپ کردن روی آیکون کاربر در پایین صفحه، به صفحه‌ی اصلی پروفایل خود بروید.

اگر از گوشی یا تبلت اندرویدی استفاده می‌کنید، روی منوی سه‌نقطه در بالای صفحه تپ کنید و اگر از کاربران آیفون و آیپد و به بیان دیگر iOS هستید، روی آیکون چرخدنده‌ای‌شکل که در کنار دکمه‌ی ویرایش پروفایل قرار گرفته تپ کنید.

در صفحه‌ی تنظیمات اینستاگرام اسکرول کنید تا به گزینه‌ی Private account به معنی حساب خصوصی برسید و سوییچ این گزینه را در حالت فعال قرار دهید.

اکنون حساب کاربری Public‌ به حساب خصوصی تبدیل شده است. و اما سوالاتی که معمولاً کاربران اینستاگرام در مورد پروفایل خصوصی می‌پرسند:

سوال: چگونه شخص یا اشخاصی را از دیدن پست‌ها و عکس‌های خویش محروم کنیم؟

اگر نمی‌خواهید کسی به پروفایل شخصی شما دسترسی داشته باشد، کافی است وی را بلاک کنید و یا درخواست دنبال کردن یا Follow کردن وی را تأیید نکنید. به این ترتیب دیگران بدون تأیید کردن درخواست فالو، نمی‌توانند محتویات حساب Private را رویت کنند.

اگر پروفایل کاربری را شخصی کنیم، دیگران نمی‌توانند برای ما ویدیو و عکس ارسال کنند؟

خیر. به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس با کسانی که پروفایل شخصی دارند، امکان‌پذیر است و حتی دیگران می‌توانند برای شما پیام ارسال کنند. به عبارت دیگر تا زمانی که دیگران را مسدود یا Block نکنید، دریافت فیلم و عکس و پیام از ایشان، ممکن است.