حریم خصوصی

چگونه کسی که در اینستاگرام خودش را جای من جا زده گزارش کنم؟

شاید برایتان اتفاق افتاده که کسی در اینستاگرام پروفایلی بسازد و خودش را به جای شما جا بزند! ممکن است شخص موردبحث اطلاعات دروغ و پست‌های ناهنجار منتشر کند و این موجب خراب شدن سابقه و شخصیت شما نزد دوستان و همکاران می‌شود. ممکن است هدف به دست آوردن اطلاعاتی در مورد شما و فریب دادن افرادی که با شما کار می کنند و مشتریان باشد. سوال این است که چطور باید با این افراد مقابله کرد و راهکار چیست؟

در ادامه به روش‌های مقابله با افرادی که در Instagram خودشان را به جای شما جا می‌زنند، می‌پردازیم. با سیاره‌ی ‌آی‌تی در ادامه‌ی مطلب همراه شوید.

چگونه پسورد شبکه‌های وای-فای را در ویندوز ببینیم؟

فهمیدن رمز وای-فای یکی از نیازهای کاربران ویندوز است. زمانی که شخصی می‌خواهد به شبکه‌ی وای-فای شما متصل شود، ممکن است پسورد را فراموش کرده باشید اما سیستم شما به شبکه متصل باشد. در ویندوز ۱۱ این قابلیت وجود دارد که پسوردهای ذخیره شده را ببینیم و در واقع چند روش برای دیدن پسورد شبکه‌های وای-فای وجود دارد.

در ادامه به روش فهمیدن پسورد Wi-Fi در ویندوز ۱۱ می‌پردازیم.

آموزش استفاده امن از واتس‌اپ در کامپیوتر و لپ‌تاپ

استفاده از واتس‌اپ در کامپیوتر و لپ‌تاپ امکان‌پذیر است و در واقع می‌توانید از یک اکانت در چند دیوایس استفاده کنید ولیکن می‌بایست وسیله‌ی اصلی به اینترنت متصل باشد. در این حالت می‌توانید پیام‌ها را در دیگر وسایل ببینید و همین‌طور پیام ارسال کنید.

در این مقاله به شیوه‌ی استفاده از واتس‌اپ در کامپیوتر و لپ‌تاپ می‌پردازیم. می‌توانید از نسخه‌ی تحت وب واتس‌اپ در محیط ویندوز، مک‌او‌اس یا توزیعات لینوکس استفاده کنید و پیام‌ها را رویت کرده و ارسال کنید.

چگونه دسترسی به فایل گوگل داکس Share شده را متوقف کنیم؟

یکی از مزایای اپلیکیشن تحت وب Google Docs، قابلیت اشتراک‌گذاری آسان فایل‌ها با دیگران است. البته مزایای دیگری نیز در گوگل داکس وجود دارد که یکی از موارد مهم برای فارسی‌زبانان، پشتیبانی از تایپ صوتی به زبان فارسی است. به همین علت برخی از کاربران به جای Word از گوگل داکس استفاده می‌کنند. در گوگل داکس همان‌طور که اشتراک‌گذاری فایل ساده است، توقف اشتراک‌گذاری آن برای حفظ حریم خصوصی یا هر هدف دیگری نیز بسیار ساده است و کافی است تنظیمات Share را تغییر دهید.

در این مقاله شیوه‌ی Unshare کردن یا به عبارت دیگر از حالت اشتراکی خارج کردن فایل‌های گوگل داکس را بررسی می‌کنیم.

غیرفعال کردن نمایش آنلاین بودن در اینستاگرام

شبکه‌ی اجتماعی اینستاگرام راهکاری برای متوجه شدن اینکه شخصی آنلاین است یا خیر اضافه کرده است. از این پس در کنار تصویر پروفایل کاربرانی که آنلاین هستند و از اپلیکیشن Instagram استفاده می‌کنند، یک نقطه‌ی سبز نمایش داده می‌شود.

نقطه‌ی سبز که نشان‌دهنده‌ی آنلاین بودن فرد است، در بخش Instagram Direct یا پیام‌های مستقیم هم اضافه شده است.

آموزش پاکسازی خودکار آیفون یا آیپد پس از ۱۰ بار ورود رمز اشتباه

یکی از قابلیت‌های امنیتی آیفون، پاکسازی خودکار پس از تلاش‌های اشتباه در ورود رمز عبور است. به عبارت دیگر اگر کسی آیفون شما را در دسترس داشته باشد و برای باز کردن قفل آن رمزهای اشتباه وارد کند، آیفون به صورت خودکار اطلاعات شما را پاکسازی می‌کند. می‌توانید این قابلیت را فعال کنید و البته می‌بایست ریسک فعال کردن آن را بپذیرید.

در ادامه نحوه‌ی فعال کردن پاکسازی خودکار آیفون در صورت ورود اشتباه رمز عبور را توضیح می‌دهیم.

آخرین دیدگاه‌ها
۲۰۰ دیدگاه و پاسخ آخر
آخرین مطالب اینتوتک
آخرین مطالب سیاره‌ی بازی
آخرین مطالب زاگرس رباتیک
آخرین مطالب سیاره‌ی اپ
آخرین مطالب سلامت‌زیستی
فروش فایل