پلیرهای موسیقی مختلفی برای سیستم عامل اندورید طراحی شده و حتی هر سازنده‌ی محصولات اندرویدی نیز اپ پخش موسیقی خاصی برای محصولات خویش طراحی کرده است. بنابراین انتخاب کردن بهترین موزیک پلیر کار ساده‌ایست و در عین‌حال برای افراد مشکل‌پسند، کار سختی است چرا که باید اپ را نصب کرد و چند ساعتی از آن استفاده کرد و در نهایت به این جمع‌بندی رسید که آیا بهترین است یا خیر.

در این مقاله می‌خواهیم با محبوب‌ترین و بهترین موزیک پلیرها برای اندروید آشنا شویم. با ما باشید تا انتخاب بهترین اپ پخش موسیقی، برایتان ساده‌تر شود.

در آیفون‌های اپل، پلیر پیش‌فرض برای پخش کردن موسیقی تقریباً مشخص است و اغلب کاربران از پلیری که اپل طراحی کرده استفاده می‌کنند اما در اندروید، علی‌رغم اینکه گوگل اپلیکیشن Google Play Music را به صورت پیش‌فرض در نظر گرفته، کاربران به استفاده از اپ‌های دیگر و بهتر می‌پردازند و هزینه‌ای برای ثبت نام در سرویس گوگل پلی موزیک نمی‌کنند.

اگر تمایلی به استفاده کردن از سرویس‌های استریم موسیقی مثل گوگل پلی موزیک و یوتیوب و همین‌طور اسپاتیفای و آمازون و ... ندارید، پلیرهایی که در ادامه معرفی می‌کنیم را محک بزنید چرا که محبوب‌ترین موارد هستند.

توجه: منظور از استریم کردن، دانلود و پخش هم‌زمان یک فایل موسیقی یا ویدیویی و ... است. به عبارت دیگر با کلیک کردن روی دکمه‌ی Play، دانلود فایل شروع می‌شود و هم‌زمان پخش می‌شود و همین‌طور می‌توان فایل را از زمان دلخواه پخش کرد.

اپ رایگان Google Play Music

همان‌طور که اشاره کردیم این پلیر برای کاربران سرویس استریم موسیقی گوگل عالی است اما کسانی که فایل‌های موسیقی را به صورت آفلاین روی حافظه‌ی گوشی ذخیره کرده‌اند هم می‌توانند از این اپ زیبا و جالب استفاده کنند. معمولاً گوگل پلی موزیک به عنوان اپلیکیشن پیش‌فرض در اندروید نصب شده است و می‌توان در کنار اپی که سازنده برای این مهم طراحی کرده، از آن استفاده کرد.

واسط گرافیکی اپلیکیشن Google Play Music ساده و خلوت و مبتنی بر اصول طراحی متریال دیزاین گوگل طراحی شده است. همان‌طور که در تصاویر زیر مشاهده می‌کنید، مرتب‌سازی به شکل کاربردی و زیبایی انجام شده و لذا می‌توان گفت که گوگل پلی موزیک برای پخش کردن موسیقی‌های ذخیره‌شده روی حافظه‌ی گوشی نیز یکی از بهترین‌هاست.

معرفی بهترین اپ‌های پخش موسیقی برای اندروید

گوگل این قابلیت را فراهم کرده که کاربر بتواند ۵۰ هزار فایل موسیقی خود را روی سرویس ابری آپلود کند، آن هم به صورت رایگان و در ادامه با استفاده از اپ Google Play Music و البته با دسترسی به اینترنت، این فایل‌ها را استریم کند.

برای آشنایی بیشتر با سرویس‌های ابری و قابلیت سینک کردن، به مقاله‌ای که قبلاً منتشر کردیم مراجعه فرمایید:

موزیک پلیر PowerAMP برای اندروید

این اپلیکیشن نسخه‌ی رایگان و نسخه‌ی پولی دارد که هزینه‌ی آن ۳ یورو است. پلیر موسیقی PowerAMP انتخاب تعداد زیادی از کاربران اندروید است. واسط گرافیکی تیره در حالت پیش‌فرض فعال است اما می‌توان تم‌های بیشتری برای آن دانلود کرد.

در این پلیر موسیقی نیز مثل اغلب موزیک پلیرهای حرفه‌ای اندروید، مرتب‌سازی فایل‌های موسیقی با توجه به تگ یا همان برچسب، امکان‌پذیر است. به عنوان مثال می‌توان تمام موسیقی‌های مربوط به یک خواننده یا آهنگساز را به صورت مجزا مشاهده و پخش کرد. پخش کردن آلبوم‌ها، موسیقی‌هایی از یک ژانر مثل موسیقی فیلم و ... و همین‌طور کار کردن با Playlist یا لیست پخش، از قابلیت‌های این اپلیکیشن است.

معرفی بهترین اپ‌های پخش موسیقی برای اندروید

در ۱۵ روز ابتدایی، تمام امکانات در اختیار کاربر است و در واقع نسخه‌ی Full‌ فعال است اما پس از آن برای استفاده از تمام امکانات باید ۳ یورو برای خرید اپلیکیشن پرداخت کنید.

اپ پخش موسیقی MediaMonkey

مدیامانکی یکی از نرم‌افزارهای معروف پخش موسیقی است که صرفاً به اندروید محدود نمی‌شود. کاربری اصلی این اپلیکیشن پخش موسیقی، مدیریت کردن و همگام‌سازی کلکسیونی بزرگ از فایل‌های موسیقی است. در این اپلیکیشن می‌توان با Audiobook و پادکست و حتی ویدیوها نیز کار کرد! به علاوه MediaMonkey از Android Auto‌ که نسخه‌ای از اندروید برای سیستم‌های پخش خودرو است هم پشتیبانی می‌کند. استریم کردن موسیقی روی Chromecast برای پخش از طریق اسپیکر و تلویزیون نیز در این اپ پشتیبانی شده است.

معرفی بهترین اپ‌های پخش موسیقی برای اندروید

نسخه‌ی اندرویدی به دو صورت رایگان و MediaMonkey Pro که ۲۶.۲ یورو هزینه دارد، در اختیار کاربران قرار می‌گیرد و خوشبختانه نسخه‌ی رایگان به صورت دوره‌ی آزمایشی ارایه نمی‌شود بلکه دائمی است. برخی قابلیت‌ها را می‌توان از طریق اپلیکیشن خریداری و فعال کرد، مثل همگام‌سازی از طریق وای-فای با کامپیوتر و افزونه‌ی DLNA یا UPnP برای استریم موسیقی.

پلیر موسیقی Musicolet

اپلیکیشن Musicolet برعکس مدیامانکی است! به عبارت دیگر بسیار سبک و ساده است و قابلیت‌های جانبی و در واقع اضافی ندارد. این پلیر موسیقی کاملاً آفلاین عمل کرده و فقط کار پخش کردن فایل‌های موسیقی را انجام می‌دهد. بنابراین تبلیغاتی درون آن وجود ندارد.

در پلیر موسیقی Musicolet می‌توان چند صف پخش موسیقی ساخت که در کمتر اپلیکیشنی این قابلیت وجود دارد. حین پخش کردن یک صف یا queue موسیقی، می‌توان صف دیگری ایجاد کرد و فایل‌هایی را در آن قرار داد.

معرفی بهترین اپ‌های پخش موسیقی برای اندروید

قابلیت‌های اساسی یک پلیر موسیقی مثل نمایش متن و شعر آهنگ، مرور کردن فایل‌ها به ترتیب فولدر و ویرایش برچسب‌ها همگی در این اپ پیش‌بینی شده است.

پلیر پخش موسیقی BlackPlayer برای اندروید

طراحی گرافیکی این اپلیکیشن همان‌طور که از نامش پیداست، کاملاً مشکی و البته تمیز و ساده است. اپلیکیشن BlackPlayer هم دو نسخه‌ی Free و Pro دارد و خوشبختانه در نسخه‌ی رایگان، اغلب قابلیت‌های ضروری مثل اکولایزر، پخش بدون مکث یا Gapless Playback، نمایش متن شعر و ابزار ویرایش تگ‌ها و همین‌طور تغییر دادن ظاهر تم و تایمر خواب، گنجانده شده است.

معرفی بهترین اپ‌های پخش موسیقی برای اندروید

احتمالاً شما هم مثل اغلب کاربران، امکانات نسخه‌ی رایگان را می‌پسندید اما در صورت نیاز به تنظیمات بیشتر، می‌بایست ۳ دلار هزینه برای خرید نسخه‌ی پرو صرف کنید.

پلیر موسیقی Phonograph

این پلیر موسیقی رایگان است و طراحی آن با توجه به اصول طراحی متریال گوگل انجام شده است. بنابراین واسط گرافیکی کاملاً تمیز و ساده و درست شبیه به اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل است. رنگ‌بندی صفحه‌ی آلبوم‌ها با توجه به کاور هر آلبوم تغییر می‌کند و در مجموع دلنشین و زیباست و البته از تبلیغات درون اپلیکیشنی خبری نیست.

معرفی بهترین اپ‌های پخش موسیقی برای اندروید

اپلیکیشن Phonograph از نظر بصری به Last.fm شبیه است و در آن می‌توان اطلاعات تکمیلی در مورد هنرمندان را مشاهده کرد. پشتیبانی از ویرایش برچسب‌ها نیز در این پلیر جالب پیش‌بینی شده است و همین‌طور می‌توان لیست پخش دلخواه ایجاد و ویرایش کرد.

در پایان اگر به پخش کردن فایل‌های موسیقی با کیفیت بالا و در واقع فرمت‌های Lossless مثل Flac علاقه‌مند هستید، شما را به مطالعه کردن مقاله‌ای در مورد معرفی بهترین پلیرهای موسیقی با پشتیبانی از فایل‌های Flac دعوت می‌کنیم:

به علاوه بد نیست از نرم‌افزارهای اکولایزر و شبیه‌سازی صدای سه‌بعدی نیز برای ارتقای تجربه‌ی شنیداری موسیقی استفاده کنید: