اینستاگرام چندی پیش قابلیت نمایش آخرین زمان آنلاین بودن کاربران را اضافه کرده است در حالی که اغلب کاربران نمی‌خواهند این ویژگی فعال باشد. خوشبختانه می‌توان آخرین زمان آنلاین بودن یا Last seen اینستاگرام را غیرفعال کرد.

اگر از کاربرانی هستید که نمی‌خواهند فالوئرها و دوستانشان، وضعیت آنلاین بودن شما در Instagram را مشاهده کنند، با سیاره‌ی آی‌تی همراه شوید تا روش غیرفعال کردن این ویژگی جدید را بررسی کنیم.

قابلیت جدید اینستاگرام در بخش پیام‌های مستقیم یا Direct Messages اضافه شده و هدف این بوده که تجربه‌ی کاربری بهتر شود. برای برخی افراد همین گونه است اما برخی دیگر می‌خواهند وضعیت آنلاین بودن خود را پنهان نگه دارند. بنابراین در اپلیکیشن اینستاگرام تنظیماتی برای غیرفعال کردن این ویژگی جدید در نظر گرفته شده است.

توجه کنید که ویژگی جدید به صورت پیش‌فرض فعال است و در صورت نیاز باید آن را غیرفعال کرد. به علاوه تنها کسانی که Follower شما هستند و یا پیام خصوصی از شما دریافت کرده‌اند، آخرین زمان آنلاین بودن را مشاهده می‌کنند و نه عموم کاربران. بنابراین اگر رویت آخرین زمان آنلاین بودن توسط فالوئرها و دوستان نزدیک برایتان مهم نیست و حتی مفید است، این قابلیت جدید را غیرفعال نکنید.

چگونه وضعیت فعالیت و آنلاین بودن خود را در اینستاگرام پنهان کنیم؟

ابتدا اپلیکیشن اینستاگرام را اجرا کنید و روی منو که به شکل سه نقطه در گوشه‌ی بالای صفحه و یا به شکل چرخدنده در کنار نام کاربری قرار گرفته تپ کنید.

در منو تنظیمات اینستاگرام اسکرول کنید تا به سوییچی به اسم Show Activity Status option  برسید. این سوییچ را در حالت خاموش قرار دهید تا وضعیت فعالیت‌های شما پنهان شود.

از این پس شما وضعیت آنلاین بودن دیگران را نمی‌بینید و دیگران نیز وضعیت فعالیت‌های شما در بخش Direct Messages را مشاهده نخواهند کرد.

سوالات کاربران اینستاگرام در مورد پنهان کردن فعالیت‌ها

آیا همه‌ی کاربران متوجه می‌شوند که من در اینستاگرام آنلاین هستم؟

خیر. همان‌طور که اشاره شد فقط دنبال‌کنندگان شما و افرادی که برایشان پیام خصوصی ارسال کرده‌اید، وضعیت آنلاین بودن شما را مشاهده می‌کنند.

آیا در اینستاگرام تحت وب هم باید نمایش وضعیت فعالیت را غیرفعال کرد؟

خیر. اصلاً!! در نسخه‌ی تحت وب اینستاگرام از نمایش وضعیت کاربر خبری نیست.