این روزها بسیاری از کاربران گوشی و تبلت برای ارسال پیام و به خصوص پیام‌های حاوی عکس و ویدیو و ویس، از پیام‌رسان‌های آنلاین استفاده می‌کنند. پیام‌رسان واتس‌اپ هم یکی از پیام‌رسان‌های محبوب است اما به هر حال همه‌ی افراد از WhatsApp استفاده نمی‌کنند. لذا ممکن است گاهی اوقات این سوال پیش بیاید که آیا مالک شماره موبایل خاصی از واتس‌اپ استفاده می‌کند یا خیر؟ و همین‌طور کنجکاو شوید که نام و نام خانوادگی و اطلاعاتی مثل تصویر پروفایل وی چیست؟

در این مقاله به روش چک کردن موجود بودن شماره تلفن‌ها در پیام‌رسان واتس‌اپ و همین‌طور چک کردن اطلاعات افراد می‌پردازیم.

چگونه بفهمیم شماره تلفنی در واتس‌اپ عضو است یا خیر؟

ابتدا شماره تلفن موردنظر را کپی کنید و سپس اپلیکیشن پیام‌رسان WhatsApp را اجرا کنید.

در ادامه روی دکمه‌ی ایجاد پیام جدید تپ کنید و زمانی که صفحه‌ی New Chat‌ باز شد، نوبت به اضافه کردن مخاطب می‌رسد. روی New Contact یا مخاطب جدید تپ کنید و در کادر وارد کردن شماره موبایل، شماره‌ی کپی شده را پیست کنید و یا شماره تلفن را به دقت تایپ کنید.

اگر مالک شماره تلفنی که وارد کرده‌اید، قبلاً از WhatsApp استفاده کرده باشد پیام خاصی نمایش داده نمی‌شود و می‌توانید برای این شماره، پیام بفرستید.

اما اگر مالک شماره تلفن وارد شده، حساب کاربری در این پیام‌رسان نداشته باشد، پیغامی که زیر شماره تلفن نمایش داده می‌شود، Not on WhatsApp است. در این صورت نمی‌توانید برای این شماره، در پیام‌رسان واتس‌اپ پیام ارسال کنید بلکه باید از طریق SMS یا دیگر پیام‌رسان‌ها برای ارتباط با مالک سیم‌کارت موردنظر اقدام کنید.

و اما پاسخ به این سوال که اطلاعات افراد چه زمانی در واتس‌اپ قابل مشاهده می‌شود؟

هر شخصی که شماره تلفن شما را داشته باشد با روش ساده‌ی فوق می‌تواند متوجه شود که شما در واتس‌اپ عضویت دارید یا خیر. خوشبختانه حفظ حریم خصوصی در پیام‌رسان واتس‌اپ موردتوجه قرار گرفته است و نمی‌توانید صرفاً با داشتن شماره‌ی شخص مقابل، اطلاعات بیشتری در مورد وی به دست آورید. همین موضوع در مورد خودتان مصداق دارد.

مواردی مثل نام و نام خانوادگی شما، موقعیت مکانی، وضعیت فعالیت و استوری‌هایی که پست کرده‌اید، تا زمانی که تبادل پیام با طرف مقابل نداشته باشید، آشکار نمی‌شود!

نکته‌ی دیگر این است که اگر شماره موبایل شخصی را در واتس‌اپ به عنوان مخاطب جدید اضافه کنید، وی متوجه نمی‌شود که این کار را انجام داده‌اید و شماره‌ی وی را به دست آورده‌اید. تا زمانی که پیغامی برای کسی ارسال نکنید، وی متوجه اضافه شدن به عنوان کانتکت جدید نمی‌شود اما به محض ارسال پیام، وی متوجه می‌شوید که نام و نام خانوادگی و تصویری که برای پروفایل خویش انتخاب کرده‌اید و حالت عمومی یا Public دارد، چیست. اگر مخاطب جدید پیامی در پاسخ به شما ارسال کند، اطلاعات وی نیز برای شما قابل‌مشاهده می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد مخفی کردن اطلاعات در پیام‌رسان WhatsApp‌ به مقالات زیر توجه فرمایید: