عکس‌هایی که در گروه‌های واتس‌اپ برای همه ارسال شده، قابلیت حذف کردن دارد و می‌توانید عکس را برای خودتان یا همه‌ی اعضای گروه حذف کنید. البته حذف کردن عکس‌های قدیمی امکان‌پذیر نیست و به علاوه فقط ارسال‌کننده می‌تواند عکسی که فرستاده را حذف کند.

در این مقاله به روش حذف کردن عکس‌ها در گروه‌های WhatsApp می‌پردازیم.

گاهی اوقات می‌خواهید عکسی را واتس‌اپ حذف کنید تا صرفاً از دیوایس شما حذف شود. این کار ساده است و حتی می‌توانید پیشاپیش از دانلود خودکار عکس‌ها و همین‌طور ذخیره شدن در گالری را بگیرید.

نحوه حذف کردن عکس‌های گروه‌ها برای همه در واتس‌اپ

توجه کنید که حذف کردن عکس برای تمام افراد، تا ۱ ساعت پس از ارسال عکس در گروه امکان‌پذیر است. در حال حاضر اگر ۱ ساعت از ارسال فایل مولتی‌مدیا بگذرد، حذف کردن آن برای همه امکان‌پذیر نیست. نکته‌ی دیگر این است که فقط شخص ارسال‌کننده می‌تواند عکس و ویدیویی که فرستاده را دیلیت کند. حتی ادمین گروه هم این دسترسی را ندارد!

زمانی که عکس یا ویدیویی که برای همه در گروه ارسال شده را حذف می‌کنید، به جای آن پیام، عبارت This message was deleted به معنی این پیام حذف شده است، نمایش داده می‌شود.

و اما روش کار: اگر از اندروید و واتس‌اپ تحت اندروید استفاده می‌کنید، اپلیکیشن واتس‌اپ را اجرا کرده و گروه موردنظر را باز کنید. روی پیام حاوی عکس تپ و مکث کنید و سپس روی آیکون سطل زباله در بالای صفحه تپ کنید. در پیام تأیید روی Delete for everyone که به معنی حذف برای همه است، تپ کنید.

آموزش حذف عکس برای همه در گروه‌های واتس‌اپ

اما در آیفون و آیپد: اپلیکیشن واتس‌اپ را اجرا کرده و و گروه موردنظر را باز کنید. روی عکس تپ و مکث کرده و گزینه‌ی More و سپس Delete را انتخاب کنید.

آموزش حذف عکس برای همه در گروه‌های واتس‌اپ

آموزش حذف عکس برای همه در گروه‌های واتس‌اپ

در ادامه روی آیکون سطل زباله در پایین صفحه تپ کنید. در نهایت پیام تأیید نمایش داده می‌شود. گزینه‌ی Delete for Everyone را لمس کنید.

آموزش حذف عکس برای همه در گروه‌های واتس‌اپ

آموزش حذف عکس برای همه در گروه‌های واتس‌اپ