اگر از کاربران آیفون و پیام‌رسان تلگرام هستید، شاید از مخاطبانی که در صفحه‌ی اشتراک‌گذاری نمایش داده می‌شود، استفاده کرده باشید. اما برخی از کاربران آیفون ترجیح می‌دهند که مخاطبین مربوط به تلگرام در صفحه‌ی Share نمایش داده نشود و در واقع از این روش برای ارسال لینک، پیام و غیره استفاده نمی‌کنند. خوشبختانه می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

در ادامه به موضوع غیرفعال کردن نمایش مخاطبین تلگرام در صفحه‌ی اشتراک‌گذاری اپ‌های آیفون می‌پردازیم.

یکی از امکانات نسبتاً جدید آیفون و اندروید، نمایش مخاطبین در صفحه‌ی اشتراک‌گذاری است. به عنوان مثال اگر از واتس‌اپ یا تلگرام استفاده می‌کنید و مرتباً برای افراد خاصی، پیام می‌فرستید، گزینه‌ی مربوط به این مخاطبین در صفحه‌ی Share اپ‌های مختلف نمایش داده می‌شود تا در صورت نیاز، سریع‌تر پیام متنی، لینک، عکس و غیره برای ایشان بفرستید. اما نمایش مخاطبین پیشنهادی موجب شلوغ‌تر شدن صفحه یا منوی اشتراک‌گذاری می‌شود. ممکن است تصادفاً روی یکی از مخاطبین تپ کنید و پیامی که نمی‌خواهید، برای وی ارسال شود! لذا برخی از کاربران اندروید و iOS ترجیح می‌دهند که در صفحه یا منوی Share، گزینه‌های اضافی مربوط به مخاطبین نمایش داده نشود.

خوشبختانه در طراحی اپلیکیشن Telegram برای آیفون، امکان غیرفعال کردن نمایش مخاطبین در صفحه‌ی اشتراک‌گذاری در نظر گرفته شده است.

حذف کردن مخاطبین تلگرام از صفحه Share در آیفون

برای شروع کار اپلیکیشن Telegram را اجرا کنید و سپس در پایین صفحه روی گزینه‌ی Settings تپ کنید.

اکنون روی گزینه‌ی Data and Storage که به تنظیمات داده و ذخیره‌سازی مربوط می‌شود، تپ کنید.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

و در صفحه‌ی بعدی روی گزینه‌ی صفحه‌ی اشتراک‌گذاری یا Share Sheet تپ کنید.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

در صفحه‌ی باز شده چند سوییچ برای فعال و غیرفعال کردن نمایش اطلاعات مربوط به چت‌ها و مخاطبین و همین‌طور گروه‌ها و پیام‌های ذخیره شده موجود است و می‌توانید هر یک از این موارد را به صورت مجزا، نمایان یا مخفی کنید. اگر نمی‌خواهید مخاطبین نمایش داده شود، سوییچ Contacts را در وضعیت خاموش قرار دهید. برای غیرفعال کردن نمایش گروه‌ها نیز گزینه‌ی Groups را غیرفعال کنید. غیرفعال کردن سوییچ Private Chats و Saved Messages نیز موجب مخفی شدن برخی گزینه‌های دیگر در صفحه‌ی اشتراک‌گذاری می‌شود.

دقت کنید که با غیرفعال کردن سوییچ‌های این صفحه، گزینه‌هایی که با جستجو کردن توسط Spotlight در اختیار شما قرار می‌گیرد هم مخفی خواهد شد! به عبارت دیگر مخاطبین تلگرامی با جستجوی عمومی آیفون پیدا نمی‌شوند!

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

هر زمان که لازم باشد می‌توانید سوییچ‌ها را فعال کنید تا اطلاعات مربوطه در صفحه‌ی اشتراک‌گذاری و همین‌طور نتایج جستجو نمایش داده شود.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

اگر از تلگرام برای ذخیره کردن لینک‌ها و پیام‌های مورداستفاده‌ی خودتان استفاده می‌کنید، بهتر است سوییچ گزینه‌ی Saved Messages را در حالت فعال باقی بگذارید.

حذف کردن تلگرام از صفحه‌ی شیر آیفون

شاید مقصود شما این است که به کلی گزینه‌های مربوط به اپلیکیشن Telegram را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنید! این قابلیت هم پیش‌بینی شده است اما برای کسانی مفید است که به ندرت از تلگرام استفاده می‌کنند چرا که با حذف کردن کامل تلگرام از صفحه‌ی شیر، می‌بایست هر بار برای ارسال پیام یا ذخیره کردن پیام، اپ تلگرام را به صورت دستی اجرا کنید که طبعاً وقت‌گیر است.

اما روش کار: ابتدا یکی از مرورگرهای اینترنت که روی آیفون خویش نصب کرده‌اید را اجرا کنید. به عنوان مثال می‌توانید مرورگر پیش‌فرض که Safari است را اجرا کنید. سپس روی آیکون اشتراک‌گذاری تپ کنید.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

در منوی باز شده در ردیف اپ‌ها اسکرول کنید تا به انتهای لیست برسید و روی آیکون سه‌نقطه یا More تپ کنید تا گزینه‌های بیشتری نمایان شود.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

اکنون روی گزینه‌ی Edit در گوشه‌ی بالای صفحه تپ کنید.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

اگر نام اپ Telegram را در بخش موردعلاقه‌ها یا Favorites مشاهده می‌کنید، روی آیکون - کنار آن تپ کنید تا از این بخش حذف شود.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

و در ادامه گزینه‌ی Remove را لمس کنید.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

به این ترتیب تلگرام به لیست گزینه‌های پیشنهادی یا Suggestions منتقل می‌شود. با غیرفعال کردن سوییچ روبروی تلگرام در این بخش، گزینه‌های تلگرام به صورت کامل از صفحه‌ی اشتراک‌گذاری حذف خواهد شد.

چگونه گزینه‌های تلگرام را از صفحه‌ی Share آیفون حذف کنیم؟

در پایان یادآوری می‌کنیم که در نسخه‌ی جدید سیستم عامل iOS، امکان ساخت آیکون سفارشی برای اجرا کردن اپ‌ها وجود دارد و در واقع می‌توانید با ساخت یک آیکون جدید و ناشناخته، اپ تلگرام را تا حدی از دید خارج کنید که ایده‌ی خوبی برای حفظ بهتر حریم خصوصی است.