زمانی که اپلیکیشن Instagram را آن‌اینستال یا حذف می‌کنیم، این سوال پیش می‌آید که پست‌ها و استوری‌ها و غیره چه می‌شود؟ آیا همه چیز حذف خواهد شد؟ پاسخ منفی است. حساب کاربری شما حذف نمی‌شود و در واقع می‌توانید روی همان گوشی یا دیوایس دیگری اپ اینستاگرام را مجدداً نصب کنید و با حساب کاربری خویش لاگین کنید. پروفایل شما مثل قبل موجود است و به جز پست‌های منتشر نشده، چیزی پاک نمی‌شود.

اما برای توضیحات بیشتر به ادامه‌ی مطلب توجه کنید تا در مورد اتفاقاتی که با حذف کردن اینستاگرام می‌افتد، بحث کنیم.

برخی کاربران به شدت به استفاده از اینستاگرام عادت کرده و به نوعی معتاد شده‌اند. شاید این کاربران بگویند که هیچ‌گاه Instagram را حذف نصب نمی‌کنند. اما یکی از راه‌های رفع مشکلات عجیب و غریب اینستاگرام این است که اپ را بروزرسانی کنید یا آن را حذف کرده و پس از ری‌استارت کردن گوشی یا تبلت، مجدداً آخرین نسخه‌ی منتشر شده را نصب کنید. لذا برای هر کاربری این بحث مطرح می‌شود که با حذف کردن اینستاگرام چه اتفاقاتی در گوشی یا تبلت ما رخ می‌دهد؟

حذف اپلیکیشن اینستاگرام و حذف اکانت

همان‌طور که در مقدمه اشاره کردیم، حذف نصب کردن اپلیکیشن اینستاگرام و برخی اپ‌های دیگر، به معنی حذف اکانت نیست. روش حذف اکانت اینستاگرام، تلگرام و غیره با حذف کردن اپ به کلی متفاوت است. اگر می‌خواهید حساب کاربری خودتان در اینستاگرام را حذف کنید و به عبارت دیگر پروفایل خویش را به صورت کامل از بین ببرید! به مقاله‌ی زیر توجه فرمایید:

لذا پاسخ سوال زیر منفی است:

با حذف کردن اپ اینستاگرام، پروفایل ما هم از بین می‌رود؟

خیر، این طور نیست. همه می‌توانند نام کاربری شما را جستجو کرده و اگر پروفایل شما از نوع خصوصی یا Private نباشد، پست‌ها و استوری‌ها را مشاهده کنند.

با حذف اینستاگرام پست‌ها و استوری‌ها چه می‌شود؟

همه چیز بر قوت خویش باقی می‌ماند. جای نگرانی نیست. نه فقط پست‌ها و استوری‌ها بلکه کسانی که شما را فالو کرده‌اند، نظرات دیگران در مورد پست‌های شما و همین‌طور کامنت‌های شما زیر پست‌های سایر افراد، همه حفظ می‌شود.

پیش‌نویس یا Draft پست‌ها چه می‌شود؟

متأسفانه بله!

اگر پستی را پیش‌نویس کرده‌اید و به دلیلی ناقص است و منتشر نشده، با حذف کردن اپ اینستاگرام به کلی حذف می‌شود!

می‌توانید قبل از حذف کردن اپلیکیشن اینستاگرام، تصمیم خود را بگیرید و پست را کامل کرده و منتشر کنید یا به کلی حذف کنید. استفاده از قابلیت آرشیو کردن نیز یک راهکار مناسب دیگر است.

آیا دیگران می‌توانند ما را فالو کنند؟

بله. پروفایل شما قابل‌رویت است و دیگران می‌توانند در زمانی که شما به اینستاگرام مراجعه نمی‌کنید و اپ آن را کنار گذاشته‌اید، مثل قبل شما را دنبال و یا برعکس، آنفالو کنند.

اصولاً با حذف کردن اپ اینستاگرام، تغییری در فالوئرهای پروفایل شما به وجود نمی‌آید. البته ممکن است پس از مدتی طولانی به دلیل آپدیت نکردن پروفایل و اضافه نشدن پست‌های جدید، برخی کاربران شما را آنفالو کنند. این موضوع ارتباطی با حذف کردن اپ اینستاگرام ندارد و در واقع تصمیم با خودشان است که شما را همیشه فالو کنند یا خیر.

با حذف اینستاگرام، آرشیو و هایلایت‌ها چه تغییری می‌کند؟

هر چیزی که در اینستاگرام آرشیو کرده‌اید، به حساب کاربری شما مربوط می‌شود و لذا حذف کردن اپ Instagram تأثیری روی پست‌های آرشیوشده و استوری‌ها ندارد. به عبارت دیگر با نصب کردن مجدد اینستاگرام، به آنچه آرشیو کرده بودید دسترسی خواهید داشت. به همین ترتیب حذف نصب کردن اپلیکیشن اینستاگرام اثری روی هایلایت‌ها ندارد.

با حذف کردن اپ اینستاگرام چه اتفاقی برای پروفایل، پست‌ها و پیام‌ها و غیره می‌افتد؟

آیا پست‌های ذخیره شده حذف می‌شود؟

پست‌های ذخیره شده در واقع مجموعه‌ای است که برای استفاده در آینده ذخیره شده و مرتبط با حساب کاربری شماست. لذا این موارد نیز حذف نمی‌شود. با نصب کردن Instagram روی سایر وسایل یا همان گوشی، می‌توانید از پست‌های ذخیره شده دیدن کرده و در صورت نیاز استفاده کنید.

حذف اپ اینستاگرام و اثر آن بر پیام‌ها

با حذف کردن اپلیکیشن اینستاگرام، پیام‌هایی که در بخش پیام‌های مستقیم یا Direct Messages ارسال و دریافت کرده‌اید مثل قبل باقی می‌ماند چرا که به حساب کاربری شما مربوط می‌شود. اما اگر پیامی را پیش‌نویس کرده‌اید و روی دکمه‌ی ارسال تپ نکرده‌اید، طبعاً حذف نمی‌شود. اما نکته‌ی مهم این است که اگر کسی برای شما پیام بفرستد، تا زمانی که اپ اینستاگرام را مجدداً نصب نکنید، متوجه نمی‌شوید.

نکته‌ی دیگر این است که ممکن است کسی با استفاده از قابلیت Unsend کردن پیام‌ها در اینستاگرام، پیامی که برای شما ارسال کرده را حذف کند.

آیا دیگران می‌توانند شما را تگ کنند؟

اگر اپ اینستاگرام را حذف نصب کنید، دیگران مثل قبل می‌توانند شما را در پست‌ها و استوری‌ها تگ کنند.

آیا لایک‌ها و کامنت‌ها حذف می‌شود؟

با حذف کردن اپ اینستاگرام هیچ تغییری در آنچه لایک کرده‌اید یا کامنت‌هایی که پست کرده‌اید رخ نمی‌دهد.

حذف اپ اینستاگرام و اثر آن بر نوتیفیکیشن‌ها

زمانی که اپی را در اندروید یا آیفون حذف می‌کنید، دیگر نوتیفیکیشن‌های آن اپ را مشاهده نخواهید کرد. در مورد اینستاگرام نیز همین‌گونه است. با نصب کردن مجدد اپلیکیشن Instagram همه‌ی نوتیفیکیشن‌ها ناگهان نمایش داده می‌شود! ممکن است با صدها نوتیفیکیشن روبرو شوید و این موارد همگی در زمانی نمایان شده که شما اپ اینستاگرام را حذف کرده بودید.

با حذف کردن اپ اینستاگرام چه اتفاقی برای پروفایل، پست‌ها و پیام‌ها و غیره می‌افتد؟

دقت کنید که در صورت بروز مشکل در نمایش نوتیفیکیشن‌های اپ اینستاگرام می‌توانید از راهکارهای ارایه شده در مقاله‌ی زیر استفاده کنید:

آیا دیگران متوجه می‌شوند که ما اینستاگرام را آن‌اینستال کرده‌ایم؟

راهی برای فهمیدن اینکه کسی اینستاگرام را حذف کرده و یا نصب کرده است وجود ندارد! صرفاً می‌توانید با توجه به کاهش فعالیت‌های یک پروفایل، حدس بزنید که به اینترنت دسترسی ندارد یا اپ اینستاگرام را حذف کرده است و یا به دلایلی نمی‌خواهد در اینستاگرام فعالیت چندانی داشته باشد.

در پایان یادآوری می‌کنیم که اگر به دلایلی مثل مزاحمت برخی افراد می‌خواهید اپلیکیشن اینستاگرام را حذف کنید، راهکارهای دیگری مثل محدود کردن و بلاک کردن و همین‌طور بی‌صدا کردن و مخفی کردن در آن پیش‌بینی شده است. لذا نیازی به حذف نصب کردن Instagram نیست.