برخی از کاربران آیفون و آیپد برای مسیریابی از اپلیکیشن Google Maps استفاده می‌کنند. به صورت پیش‌فرض سوابق جستجو در سرویس گوگل مپس ذخیره می‌شود. لذا در آینده می‌توانید مسیرهایی که قبلاً پیموده‌اید و مکان‌هایی که به آنها مراجعه کرده‌اید را ببینید. اگر برای حفظ حریم خصوصی یا دلایل دیگر، نمی‌خواهید سوابق جستجو در گوگل مپس ذخیره شود، می‌توانید به تنظیمات مراجعه کرده و کاری کنید که سوابق به صورت خودکار دیلیت شود.

در ادامه روش حذف کردن خودکار هیستوری در اپلیکیشن گوگل مپس را مرور می‌کنیم.

همان‌طور که می‌دانید سرویس Google Maps‌ به صورت پیش‌فرض عبارت‌هایی که اخیراً سرچ کرده‌اید را ذخیره می‌کند. این ویژگی هم در اپلیکیشن موبایل گوگل مپس وجود دارد و هم در سرویس تحت وب گوگل مپس. مقصود گوگل بهبود کارایی گوگل مپس است اما به هر حال ممکن است از عبارت‌های جستجو شده برای کارهای آماری و غیره هم استفاده شود!

برخی کاربران وسایل هوشمند، همواره نگران حریم خصوصی هستند و نمی‌خواهند داده‌های مرتبط با سابقه‌ی استفاده از اپ‌ها روی سرورهای غول‌های نرم‌افزاری نظیر گوگل، مایکروسافت، اپل و غیره باقی بماند. در این صورت دو راهکار وجود دارد: راهکار اول استفاده از حالت ناشناس است. اگر جستجو را در حالت ناشناس یا Incognito انجام داده باشید، طبعاً در هیستوری یا سوابق حساب کاربری شما چیزی ذخیره نمی‌شود.

و راهکار دوم فعال کردن قابلیت دیلیت شدن خودکار سوابق جستجو در گوگل مپس است. البته می‌توانید سوابق جستجو را به صورت دستی هم پاک کنید اما شاید این کار وقت‌گیر و حوصله‌سر‌بر باشد. روش کار را در ادامه بررسی می‌کنیم.

دیلیت کردن خودکار سرچ‌های گوگل مپس در iPhone و iPad

قبل از هر چیز توجه کنید که آخرین نسخه‌ی گوگل مپس را نصب کرده باشید. اگر اینگونه نیست، به اپ استور مراجعه کنید و اپلیکیشن Google Maps را آپدیت کنید. نکته‌ی دیگر این است که قبل از چک کردن تنظیمات، می‌بایست وارد حساب کاربری گوگل شوید. مراحل بعدی به صورت زیر است:

ابتدا روی آیکون اپلیکیشن Google Maps در یکی از صفحات خانه‌ی آیفون یا آیپد تپ کنید.

برای دسترسی به تنظیمات، روی آیکون پروفایل کاربری خویش در بالای صفحه تپ کنید. در آخرین نسخه‌ی فعلی گوگل مپس، این آیکون در سمت راست و بالای صفحه و کنار نوار جستجو قرار دارد.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

حال گزینه‌ی تنظیمات یا Settings را لمس کنید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

در صفحه‌ی تنظیمات اسکرول کنید تا به Maps history در بخش Account Settings برسید و روی آن تپ کنید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

صفحه‌ی Maps Activity باز می‌شود که در آن فعالیت‌های شما در سرویس گوگل مپس لیست شده است. روی آیکون سه‌نقطه در گوشه‌ی بالای صفحه و کنار نوار جستجو تپ کنید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

در منوی کرکره‌ای باز شده، گزینه‌ی Delete activity by را لمس کنید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

به این ترتیب به بخش Delete Maps Activity هدایت می‌شوید. روی گزینه‌ی Set up automatic deletions تپ کنید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

در مورد مدت زمان نگهداری سوابق جستجو در گوگل مپس تصمیم بگیرید و یکی از گزینه‌های موجود نظیر ۳ ماه یا ۱۸ ماه را انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر Keep for 3 months را انتخاب کنید، آنچه در سرویس گوگل مپس جستجو می‌کنید تا ۳ ماه نگهداری شده و پس از آن حذف می‌شود. پس از انتخاب گزینه‌ی موردنظر، روی Next تپ کنید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

اگر اشتباهی در مورد انتخاب مدت زمان داشته‌اید، می‌توانید روی آیکون بازگشت تپ کنید و تنظیمات را مجدداً چک کرده و تغییر بدهید. اگر همه‌چیز صحیح است، در صفحه‌ی بعدی نیز روی گزینه‌ی تأیید یا Confirm تپ کنید. 

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

به این ترتیب تنظیمات ذخیره می‌شود. روی Done تپ کنید و به صفحه اصلی اپلیکیشن Google Maps برگردید.

آموزش دیلیت خودکار سوابق جستجو در اپ گوگل مپس آیفون و آیپد

قابلیت دیلیت کردن خودکار سوابق جستجو در گوگل مپس، در اپ اندروید و همین‌طور نسخه‌ی تحت وب وجود دارد. در واقع می‌توانید سوابق جستجو در سرویس‌های دیگری که گوگل ارایه کرده نظیر یوتیوب و اپلیکیشن‌های تحت وب گوگل را نیز به صورت خودکار و پس از ۳ ماه حذف کنید. برای اطلاعات بیشتر به مقاله‌ی زیر رجوع کنید:

اگر می‌خواهید با روش دستی، برخی جستجوهای خاص را حذف کنید، کافی است به صفحه‌ی فعالیت‌های من مراجعه کرده و از کادر جستجو استفاده کنید. به علاوه می‌توانید یک بازه‌ی زمانی خاص را انتخاب کنید و هر جستجویی که در آن بازه‌ی زمانی انجام داده‌اید را لیست کرده و همه را حذف کنید.