حریم خصوصی

معنی علامت قفل کنار فولدر یا درایوها در ویندوز و روش حذف آن

کنار برخی فولدرها و حتی درایوها در ویندوز، علامت قفل نمایش داده می‌شود. معنای نمایش آیکون قفل این است که درایو یا فولدر موردبحث با استفاده از BitLocker رمزگذاری شده است. مایکروسافت تکنولوژی بیت‌لاکر را در نسخه‌‌ی خانگی یا Home ویندوز ۱۰ پیش‌بینی نکرده در حالی که در نسخه‌های کامل‌تر یعنی Pro و Enterprise قابل استفاده است و کاربر می‌تواند برای حفظ حریم خصوصی و امنیت فایل‌های شخصی یا کاری، از آن استفاده کند.

در ادامه به آیکون قفل در کنار فولدر یا پارتیشن در ویندوز ۱۰ می‌پردازیم و نحوه حذف کردن آن را بررسی می‌کنیم.

آموزش بازیابی یا حذف ورژن‌های عکس ویرایش شده در Preview اپل

اپلیکیشن Preview یکی از اپ‌های اصلی سیستم عامل مک‌او‌اس است که برای تماشا کردن عکس‌ها و ویرایش عکس در حد ساده به کار می‌رود. با این اپ می‌توانید عکس‌ها را برش بزنید یا اندازه‌شان را تغییر دهید و همین‌طور عکس‌ها خط بکشید و طراحی کنید. یکی از سوالات کاربران این است که آیا می‌توان عکسی که در اپ Preview ویرایش شده را به حالت قبل برگرداند؟

خوشبختانه پاسخ مثبت است و روش کار نیز ساده است. در واقع می‌توانید ورژن‌های قبلی عکسی که چند مرتبه ویرایش کرده‌اید را بازیابی کنید و همین‌طور نسخه‌های قبلی را حذف کنید. در ادامه به روش کار می‌پردازیم.

چگونه از عضویت اجباری در گروه‌های WhatsApp جلوگیری کنیم؟

گاهی اوقات شخصی ما را در یک گروه واتس‌اپ عضو می‌کند در حالی که نمی‌خواهیم عضو آن گروه شویم! اما آیا راهی برای جلوگیری از اضافه شدن به گروه وجود دارد؟

پاسخ مثبت است و می‌توانید از اضافه شدن ناخواسته به گروه‌ها در WhatsApp ممانعت کنید. در این مقاله به روش کار می‌پردازیم.

آموزش حذف شماره موبایل از پروفایل اینستاگرام از طریق سایت اینستاگرام

برای ثبت نام و استفاده از اینستاگرام می‌توان از شماره تلفن و ایمیل استفاده کرد. طبعاً ورود شماره تلفن امنیت را بیشتر می‌کند اما ممکن است به دلایلی مثل حفظ حریم خصوصی و تمایل به ناشناس ماندن، ترجیح بدهید که شماره موبایل را حذف کنید و حتی از ایمیل اصلی استفاده نکنید.

قبلاً در مقاله‌ای به نحوه حذف شماره تلفن از اینستاگرام پرداختیم. در این مقاله روش حذف شماره تلفن از طریق سایت اینستاگرام را بررسی می‌کنیم.

چگونه استوری‌های اینستاگرام را به افراد خاصی نمایش دهیم یا از بعضی کاربران مخفی کنیم؟

بسیاری از کاربران اینستاگرام استوری‌ها را به صورت کاملاً عمومی منتشر می‌کنند اما برخی کاربرای می‌خواهند استوری را همه به جز چند نفر خاص مشاهده کنند! این کار امکان‌پذیر است اما حالت برعکس چطور؟ اگر بخواهید فقط چند نفر خاص قادر به تماشای استوری شما باشند، چه باید کرد؟ خوشبختانه این امکان وجود دارد.

در ادامه‌ی مطلب به روش مخفی کردن استوری‌های اینستاگرام از همه‌ی افراد به جز چند شخص خاص می‌پردازیم. با سیاره‌ی آی‌تی همراه شوید تا نکته‌ای دیگر از نکات اینستاگرامی را مرور کنیم.

چگونه شماره تلفن خویش را از اینستاگرام حذف کنیم؟

برخی کاربران اینستاگرام برای ثبت نام و ایجاد حساب کاربری صرفاً از ایمیل استفاده می‌کنند و حتی ایمیل اصلی خویش را ثبت نمی‌کنند! اما در مقابل برخی کاربران از شماره موبایل و ایمیل اصلی استفاده می‌کنند که امنیت را بیشتر می‌کند اما از نظر حفظ حریم خصوصی، ایده‌ی خوبی نیست. اما خوشبختانه این امکان وجود دارد که شماره تلفن را از حساب خویش حذف کنید و در واقع ناشناس‌تر باقی بمانید!

در این مقاله به روش حذف شماره موبایل از پروفایل اینستاگرام می‌پردازیم. این کار هم در نسخه‌ی تحت وب و در واقع سایت Instagram امکان‌پذیر است و هم می‌توان در اپ اینستاگرام این کار را انجام داد.

آخرین دیدگاه‌ها
۲۰۰ دیدگاه و پاسخ آخر
خرید سرور اچ پی فروش فایل ترخیص کالا از گمرک شرکت حمل بار زمینی خرید پیج اینستاگرام خرید فالوور کارت ویزیت نمایشگاه ماشین خرید کامنت پنل خدمات اینستاگرام سی پنل خرید ووچر نمایندگی زیمنس در ایران طراحی سایت قسطی مه پاش سرور مجازی پرورش لاما افزایش ممبر تلگرام رایگان