یکی از ویژگی‌های جذاب اینستاگرام که کاربران به آن تمایل زیادی نشان داده‌اند، قابلیت استوری است. هر کاربر بطور میانگین هر یک یا دو هفته یک استوری به اشتراک می‌گذارد. اما در آخرین آپدیت این اپلیکیشن یک قابلیت جذاب‌تر به استوری اضافه شده و آن هم امکان به اشتراک گذاشتن پست‌های خود و دیگران بوسیله استوری است. با این ویژگی می‌توانید هر پستی را که از نظرتان جذاب است را بصورت مستقیم بعنوان یک استوری با دنبال‌کنندگان خود به اشتراک بگذارید.

از طرف دیگر می‌توانید پست‌های خود را محدود کنید تا دیگران نتوانند در استوری‌هایشان آن را به اشتراک بگذارند و همین‌طور تنظیمات حریم خصوصی دیگری برای پست‌ها و استوری‌ها وجود دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

اگر یکی از کاربران فعال Instagram هستید، هر روز شاهد استوری‌های جدید دوستان خود و پست‌های صفحات مختلف که آنها را دنبال کرده‌اید خواهید بود. در آپدیت اخر اینستاگرام قابلیتی به آن اضافه شده است که می‌توانید بوسیله آن پست‌های شخصی خودتان و همچنین صفحات مختلف را بعنوان استوری خود اضافه کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

اینستاگرام را اجرا کنید و به سراغ پستی که قصد دارید آن را در استوری خود قرار دهید بروید.

روی آیکون ارسال که در پایین تصویر قرار دارد، تپ کنید. در صفحه بعد روی گزینه Add Post to Your Story تپ کنید.

بعد از انتقال به صفحه استوری، روی گزینه Your Story تپ کنید تا تصویر در استوری شما آپلود شود.

پست سایر افراد را به استوری خود اضافه کنید

همچنین که توانستید پست‌های صفحه خودتان را به استوری اضافه کنید، می‌توانید پست سایر افراد را نیز به استوری‌های خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که تنها پست‌هایی که در صفحات عمومی قرار دارند را می‌توانید به استوری خود اضافه کنید و صفحاتی که بصورت Private هستند در این زمینه بسته‌تر هستند.

ویرایش کردن پست در استوری‌ها

در هر دو موردی که گفته شد، می‌توانید همانند یک استوری معمولی با آنها کار کنید و روی آنها متن و استیکر اضافه کنید. با این حال نمی‌توانید چیزی در بالای پستی که به حالت استوری درآمده، اضافه کنید. تنها می‌توانید روی پس‌زمینه موجود چیزی بکشید یا اضافه کنید.

باید توجه داشته باشید که پست اضافه شده به استوری قابلیت جابجایی و بزرگ یا کوچک شدن را دارد، بنابراین اگر می‌خواهید به آن متنی اضافه کنید می‌توانی آن را به بالاترین یا پایین‌ترین بخش صفحه منتقل کنید و متن خود را نیز در استوری بنویسید.

می‌توانید تصویر را در داخل استوری خود بچرخانید و حتی سایز آن را تغییر دهید، اما نمی‌توانید کپشن اصلی تصویر را عوض کنید.

چگونه امکان استوری شدن پست‌هایمان در پروفایل دیگران را غیرفعال کنیم؟

اینستاگرام بصورت پیش‌فرض، به دیگران اجازه می‌دهد تا بتوانند پست‌های شما را بصورت استوری به اشتراک بگذارند. این درحالی است که خیلی از کاربران تمایلی برای این کار ندارند و تلاش دارند تا پست‌های خود را حتی از کامنت‌گذاری نیز مصون کنند. خوشبختانه اینستاگرام گزینه‌ای برای محدود کردن و غیرفعال ساختن امکان به اشتراک گذاشتن یک پست از طریق استوری را نیز به تنظیمات اپلیکیشن اضافه کرده است.

یک نکته جالب و عجیب این است که در نسخه اندروید این اپلیکیشن، گزینه غیرفعال ساختن این ویژگی حتی قبل از معرفی آن وجود داشت. برای غیرفعال ساختن امکان استوری کردن پست‌ها مراحل زیر را دنبال کنید:

اپلیکیشن اینستاگرام را در گوشی خود اجرا کنید و به صفحه پروفایل شخصی خودتان بروید. در تلفن‌های اندرویدی، روی آیکون سه نقطه که در بالای صفحه و در سمت راست آن قرار دارد تپ کنید. همچنین کاربران iOS نیز می‌بایست از گزینه چرخ‌دنده که در بالای صفحه قرار دارد استفاده کنند.

در صفحه تنظیمات، به پایین صفحه بروید و گزینه Allow others to reshare را پیدا کنید. روی آن تپ کنید تا به حالت خاموش برود.

حالا دیگر کاربران قادر به اشتراک‌گذاری پست شما از طریق استوری نخواهند بود و گزینه Add Post to Your Story دیگر در زیر پست‌های شما ظاهر نمی‌شود.

دیگر ویژگی‌ها

تعامل با پست‌های اشتراک‌گذاری شده

پست‌هایی که شما آنها را در استوری خود به اشتراک می‌گذارید حالت استاتیک ندارند. زمانی که روی پست موجود در استوری تپ می‌کنید، گزینه See Post روی صفحه ظاهر می‌شود. با تپ کردن روی این گزینه مستقیماً به پست مورد نظر منتقل می‌شوید.

تگ کردن کاربران

اگر پست شخص دیگری را در استوری خود به اشتراک بگذارید، برای آن شخص نوتفیکیشنی برای اطلاع از این قضیه ارسال نمی‌شود. بنابراین اگر تمایل دارید خود شخص را در جریان بگذارید پیشنهاد می‌کنیم بصورت دستی او را در استوری خود تگ کنید. برای این کار روی آیکون Aa در بالای صفحه تپ کنید و قبل از نوشتن نام کاربری شخص مورد نظر، @ را تایپ کنید.

با این کار اینستاگرام بصورت اتوماتیک کاربرانی که با نام‌های مشابه در لیست دنبال کنندگان شما قرار دارد، را پیدا می‌کند؛ روی شخص مورد نظرتان تپ کنید تا به استوری تگ شود.

تنظیمات حریم شخصی

برخلاف استوری‌های معمولی که آیکون تنظیمات حریم خصوصی را در استوری مشاهده می‌کنید، در اینگونه استوری‌ها این گزینه قابل مشاهده نیست. درصورتی که می‌خواهید این استوری از هرکدام از دنبال‌کنندگان خود پنهان کنید باید ابتدا روی آیکون سه نقطه که در پایین صفحه قرار دارد تپ کنید و سپس Story Setting را انتخاب کنید.

 در صفحه بعدی، افرادی را که می‌خواهید استوری از دید آنها پنهان بماند را انتخاب کنید.

اشتراک‌گذاری پست‌ها با دوستان خود بصورت مجزا

هر زمان که می‌خواهید یک پست از صفحه‌ای را تنها یکی یا چند تن از دوستان خود به اشتراک بگذارید، اما آن پست را بصورت استوری و با ویرایش‌های لازم برای آنها بفرستید، کافی است بعد از تپ کردن آیکون ارسال پست، و بعد از ورود به صفحه استوری بجای انتخاب گزینه Your Story، گزینه send to را انتخاب کنید.

 اکنون می‌توانید لیستی از مخاطبین خود را در این صفحه مشاهده کنید و درصورتی که می‌خواهید استوری را بصورت فردی برای هریک از آنها ارسال کنید کافی است روی گزینه Send که در داخل یک کادر آبی رنگ قرار دارد تپ کنید.